FITNESS

RINGER SPORTPLAZA

De keuze voor gezond en evenwichtig leven

FITNESS

Fitness: de keuze voor gezond en evenwichtig leven

RINGER SPORTPLAZA

Begeleiding

Direct na uw inschrijving maken wij een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maakt u kennis met uw persoonlijke instructeur en wordt er een persoonlijk trainings programma gemaakt, afhankelijk van uw doelstellingen.
Na de intake kunt u zelfstandig sporten, maar u houdt regelmatig contact met uw persoonlijke instructeur om uw programma te veranderen.
Daarnaast kunt u altijd bij de trainers terecht met vragen en opmerkingen.

Cardiotraining

Cardiotraining is een woord ontstaan uit de woorden cardiovasculair en training. Cardiovasculair betekent:hart-bloedvaten en dat is dan ook precies wat met deze training getraind wordt. Het is een belangrijke training om het lichaam gezond te maken en in conditie te brengen en te houden. Met behulp van cardio-apparatuur zoals fietsen, steppers, roeimachines, wave, crosstrainers en loopbanden traint u de conditie van hart en longen. Tevens is het de manier om vet te verbranden en de stofwisseling te verbeteren. Na een goede work-out slaapt u beter.

Krachttraining

Ringersportplaza beschikt over zeer uitgebreide en complete krachttrainings faciliteiten. Krachttraining is een vorm van fitness, waarbij de spieren en grotere weerstand dan normaal moeten trotseren. De weerstand wordt geleverd door apparaten,gewichten of lichaamsgewicht zelf.
Krachttraining biedt vele voordelen:

Spieren en pezen worden sterker;
spieren worden groter;
Botten worden steviger;
ontspanning
coördinatie
en u krijgt meer energie.

Bovendien versterkt krachttraining de aerobe training waardoor gewichts afname sneller wordt bereikt. Het regelmatig doen van krachttrainings-oefeningen biedt nog meer voordelen. De meeste mensen geven gewichts-afname als belangrijkste doel van hun fitness programma op, Of ze willen er gespierder en fitter uitzien. Regelmatige fitness oefeningen zorgen niet alleen voor een mooier lichaam ;de innerlijke mens wordt er ook veel beter van. Denkt u aan een betere nachtrust,een verbeterd zelfbeeld ,minder stress,verbeterde hartfunctie,grotere lenigheid en minder kwaaltjes. Krachttraining is geschikt voor iedereen, jong en oud, mannen en vrouwen. Ringer Sportplaza biedt zoveel faciliteiten dat er voor iedereen een uitstekende training kan worden samengesteld.